Velkommen til TMQ-Brands
Log In

Log ind

Glemt dit kodeord?

Varme

Varme

Varme og velvære
Varme er en væsentlig forudsætning for personlig velvære og komfort. Den fortrænger kulde og er et effektivt værn mod fugt og er derfor et vigtigt element i alle menneskers hverdag. Der er mange måder at få varmen på og du kan få mange forskellige varme-løsninger på markedet. Det essentielle er, at din varme-løsning passer til dit specifikke behov. Vores Qlima kaminer er en ideel løsning til rum uden centralvarme. Du har ikke behov for en skorsten eller rørledninger, så længe rummet er korrekt ventileret. Qlima kaminerne er også brugt som et ekstra varmeanlæg, fordi de er nemme at bruge og hurtigt varmer rummet op. Det gør, at du kan slukke for din centralvarme allerede tidligt i foråret.

Spar energi
Qlima kaminerne er enkle at bruge og varmer kun i det specifikke rum, du ønsker at varme op. Herudover bruger de næsten al deres brændstof til at generere varme, hvilket reducerer energispild - og sparer både penge og energi for dig.

Mange forskellige varme produkter
Men vores sortiment består af mange forskellige produkter. Elektriske produkter, som ikke kræver den store start-investering, de er meget effektive og nemme at flytte fra rum til rum, så man hurtigt kan få varme lige der, hvor man ønsker den.
Vi har også træpilleovne, som er en yderst fornuftig investering: Den er både god for din privatøkonomi og god og skånsom for miljøet, da den bruger Co2-neutralt brændsel. Vores gasovne giver meget høj varme effekt. Nogle få af modellerne bruger ikke strøm, så de kan bruges på steder, hvor der ikke er adgang til strømkilde. Det giver næsten uanede anvendelsesmuligheder, da de derfor altid nemt kan tages med lige derhen, hvor du gerne vil have lidt varme.

1 til 15 ud af 59

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Skift visning

1 til 15 ud af 59

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Skift visning